Митове и реалност за красивия Ахат драконова вена

Не се знае дали тази разновидност на Ахата носи името си заради красивите нишки, които приличат на вени или от това, че древните са приписвали на Aхата същите мистични сили като на драконите, но е безспорно, че този камък е толкова красив и загадъчен, че заслужава името си.
ahat drakonova vena koloriziran i obici

Това и други бижута от ахат драконова вена може да разгледате тук:
charmyrose.com

Драконовата вена е не само ужасно красива, но и мощна.
Чувствате се депреснирани? Изправени сте пред трудности в живота? Имате нужда от още късмет?
На пръв поглед, тя споделя свойствата на другите Ахати, както и същите планети и зодии- свързана е с планетата меркурии и сърдечната чакра и е особено подходяща за хора със зодия Телец и Близнаци.
Но има нещо, което я прави наистина уникална- не само, че стимулира въображението, изобретателността и усилва волята на човек, но и му дава способността по-лесно да вдъхне живот на желанията и мечтите си и да ги накара да се манифестират във физическия свят. Това, в комбинация със свойството на камъка да привлича късмет към всеки който го носи, го прави идеален за всички хора, които имат нужда да развият бизнеса си или просто да сбъднат своя мечта.
Драконовата вена подсилва и балансира енергията на човешкото тяло и по този начин лекува депресия, подпомага възстановяването от болести, физически и душевни травми и прави хората по-издръжливи и уверени.  Ако сте в труден период от живота си, тя може да ви помогне да разкриете истината в различни ситуации.

heaven dragon kolie i grivna-900x900 (1)
Това и други бижута от ахат драконова вена може да разгледате тук: charmyrose.com

Този мистериозен камък също подобрява паметта и когнитивните функции като цяло. Според древна легенда, пази от лоша енергия и даже може да я върне обратно към този, който я е пратил и да го накара да осъзнае грешката си.

Няма по-добър начин да се възползвате от силата на полускъпоценен камък от това да го носите като бижу, защото така постоянно се допира до кожата ви и не спира да работи с вашата енергия.
Ако искате да разгледате уникални бижута от Драконова вена, горещо ви препоръчваме новата колекция „Roses and Dragons“ на Rose Absolute: Бижута от драконова вена

wood dragon kolie i grivna-900x900

 

Rate this post
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

2 thoughts on “Митове и реалност за красивия Ахат драконова вена

  1. Ще добавя още и поверието, че драконовата вена има силни защитни свойства и предпазва от мълнии…все пак не е добра идея по време на буря с мълнии да се правим на гръмоотвод 🙂 добре е да имаме двойно подсигуряване

  2. Pingback: Нова колекция бижута "Roses and Dragons" by Rose Absolute | Avenue - Charmyrose.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *