Здравословни проблеми при зодия Скорпион

Зодия скоприон

Дейвид Трединик е изучавал ведическа и западна астрология цели 20 години. Един от членовете на научния и здравния комитет смело заявил в новините BBC, че е безсмислено да се избягва и отрича нещо, което многократко е доказало своята ефективност. наблюдавайки движението на звездите, лесно можем да разберем повече за различни части от нашата психика- силите и слабостите си, мотивите си, както и самите себе си. Медицинската астрология се използва още от времето на асирийците, шумерите и халдейската династия. Била е ползвана за лечение на всякакви заболявания в древен Египет, като дори и Хипократ е следял звездите, вярвайки, че астрологията е важна и може да бъде много полезна в практиката на лекар. Въпреки това, ако имате или мислите че може да имате заболяване, първото нещо, което трябва да направите е да говорите с личния си лекар!

На зодия скорпион са подвластни половите органи, простатата и пикочния мехур (който е подвластен и на Везни). Ако вие самите сте скорпион или много от планетите в хороскопа ви са в този знак сте предлазположени към дълголетие. Някак успявате да преодолеете всяко препятствие, което живота ви поднася. Имате и доста по-чувствителна страна, която другите не могат да разберат напълно и понякога е объркваща за вас самите. Винаги изразявайте възможно най-добре емоциите си и не оставяйте лоши такива да се натрупат във вас, защото това може да доведе до проблеми с гърлото. Ако в миналото ви сте имали травмиращо преживяване, което изисква сериозни усилия да бъде преодоляно, това може да навреди на вашето либидо и полова система като цяло. Имате изключително силна енергия и е важно да я използвате правилно. Винаги я използвайте за да правите нещо продуктивно- обратното ще има доста самоунищожителен ефект. По природа сте състезатели и затова е добре да практикувате някой спорт, който решите че ви допада. Кардиото е много полезно за вас и така ще направите огромнa услуга на вашето тяло.

Вярва се, че правилните аромати и полускъпоценни камъни могат да подобрят здравето и да увеличат енергията на организма.Тук можете да видите кои са те за зодия Скорпион: Полускъпоценни камъни, подаръци и аромати за зодия Скорпион

Материала, използван за тази статия е от Magical Recipes Online

Rate this post
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *